![]() |
...raejuuston, persiljan ja pähkinä-taateli-viikunaleivän kera... |

300 g kukkakaalia
300 g lehtikaalia
1 iso omena
1 sipuli
n. 1 1/2 l vettä
3 kasvisliemikuutiota
ripaus valkopippuria
100 g voimakasta Koskenlaskijaa tai valkosipulituorejuustoa
Leikkaa parsa- ja kukkakaalista nuput irti. Riivi lehtikaalista kova keskiruoto ja irrota lehdet. Kuori omena, poista siemenkota ja paloittele. Kuori ja silppua sipuli. Kuullota kasviksia öljyssä kattilassa. Lisää kattilaan vesi ja liemikuutiot. Keitä, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.Soseuta keitto ja mausta valkopippurilla.
Sulata halutessasi juusto keiton sekaan ja hämmennä. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suola.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti