24.3.2014

Lihamakaroonilaatikko

Perusjuttuja, mutta tässä mukana porkkanaraastetta, joka tekee laatikosta mukavan mehukkaan.

1 ps (400 g) makaroneja
2 l vettä
1 lihaliemikuutio
1 kasvisliemikuutio
öljyä
500 g jauhelihaa
3 porkkanaa
1 iso sipuli
1 prk tomaattimurskaa
suolaa
maustepippuria

4 kanamunaa
1 ltr maitoa (punaista)
suolaa
mustapippuria

tomaattisiivuja
juustoraastetta

Kuumenna vesi ja lisää liemikuutiot. Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan. Paista sipuli ja jauheliha tilkassa öljyä. Lisää mausteet. Kuori ja raasta porkkanat ja lisää raaste jauhelihan joukkoon. Kuumenna ja sekoita. Voitele vuoka ja kaada seos vuokaan. Sekoita munamaidon ainekset ja kaada vuokaan. Paista 40 minuuttia 200 asteisessa uunissa. Ota vuoka uunista ja peitä viipaloiduilla tomaateilla vuoan pinta. Levitä vielä juustoraaste päälle. Kuorruta laatikkoa n. 5-10 min 250 asteessa.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti