13.10.2015

Tuna melt -voileivät

Me Naiset -lehdestä löytyi herkulliselta kuulostava iltapalaleipäohje. Leipä oli rapsakka ja täyte mehevä. Nam!



4 siivua leipää
voita voiteluun
1 prk tonnikalaa (tilli tms..)
2 rkl majoneesia
1 avokado
baby-pinaattia
savujuustoa
mustapippuria





Leikkaa leivästä neljä reilua siivua ja voitele ne reilusti voilla. Avaa tonnikalapurkki ja tyhjennä se pieneen kulhoon. Riko rakenne haarukalla ja sekoita majoneesi joukkoon. Puolita avokado, irrota siemen ja kaavi hedelmäliha ulos. Siivuta hedelmäliha.

Kokoa voileivät laittamalla tonnikalasekoitusta kahdelle siivulle, ei voilla voidellulle puolelle, sitten avokadosiivuja, ripaus mustapippuria, pinaattia ja savujuustosiivuja mielen mukaan (vähintään kaksi siivua). Lopuksi nosta toiset leivänpuolikkaat päälle, voideltu puoli ulospäin.





Kuumenna paistinpannu ja paista molemmat puolet rapean ruskeiksi. Voit painaa leipää litteämmäksi lastalla, jolloin juusto sulaa paremmin. Leikkaa leivät keskeltä poikki, niin ne on helpompi syödä. Salaattia kylkiäiseksi ja herkuttelemaan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti