1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
1 tlk (500 g) tomaattimurskaa
4 dl vettä
1 tl suolaa
1 ps (200 g) pakaste maissia
1 prk (250 g) Valio Koskenlaskija Ruoka chili sulatejuustoa
n. 12 kpl lasagnelevyjä
100 g cheddar juustoraastetta
Ruskista broileri, lisää sipulit ja paista, kunnes broilerit ovat kypsiä ja sipuli kuullottunut.
Lisää kasariin tomaattimurska, vesi ja suola. Lisää myös maissit ja sulatejuusto. Sekoita ja keitä muutaman minuutin ajan. Maista kastiketta ja lisää halutessasi esimerkiksi tuoretta, hienonnettua chiliä.
Levitä lasagnevuoan pohjalle ohuelti broilerikastiketta ja asettele kastikkeen päälle lasagnelevyjä. Kaada lasagnelevyille kastiketta. Tee samanlaisia kerroksi. Laita päällimmäiseksi kastiketta sekä ripottele juustoraaste viimeiseksi.
Kypsennä lasagnea 175 asteisen uunin alatasolla n. 45 minuuttia. Anna vetäytyä kymmenisen minuuttia ennen tarjoamista.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti