15.3.2016

Helppo broilerilasagne

Pirkka-lehdestä löytyi ohje nimeltään 'yhden soosin texmex-lasagne'. Ohje on helppo sekä nopea tehdä, ihanan pehmeä ja maukas ruoka, josta löytyy myös pieni chilipotku.


n.450 g broilerin fileesuikaleita (ostin valmiiksi marinoituja...)
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
1 tlk (500 g) tomaattimurskaa
4 dl vettä
1 tl suolaa
1 ps (200 g) pakaste maissia
1 prk (250 g) Valio Koskenlaskija Ruoka chili sulatejuustoa
n. 12 kpl lasagnelevyjä
100 g cheddar juustoraastetta

Ruskista broileri, lisää sipulit ja paista, kunnes broilerit ovat kypsiä ja sipuli kuullottunut.

Lisää kasariin tomaattimurska, vesi ja suola. Lisää myös maissit ja sulatejuusto. Sekoita ja keitä muutaman minuutin ajan. Maista kastiketta ja lisää halutessasi esimerkiksi tuoretta, hienonnettua chiliä.

Levitä lasagnevuoan pohjalle ohuelti broilerikastiketta ja asettele kastikkeen päälle lasagnelevyjä. Kaada lasagnelevyille kastiketta. Tee samanlaisia kerroksi. Laita päällimmäiseksi kastiketta sekä ripottele juustoraaste viimeiseksi.


Kypsennä lasagnea 175 asteisen uunin alatasolla n. 45 minuuttia. Anna vetäytyä kymmenisen minuuttia ennen tarjoamista.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti