18.3.2014

Kolmen kaalin keitto

Keittopäivä!
...raejuuston, persiljan ja pähkinä-taateli-viikunaleivän kera...

300 g parsakaalia
300 g kukkakaalia
300 g lehtikaalia
1 iso omena
1 sipuli
n. 1 1/2 l vettä
3 kasvisliemikuutiota
ripaus valkopippuria
100 g voimakasta Koskenlaskijaa tai valkosipulituorejuustoa



Leikkaa parsa- ja kukkakaalista nuput irti. Riivi lehtikaalista kova keskiruoto ja irrota lehdet. Kuori omena, poista siemenkota ja paloittele. Kuori ja silppua sipuli. Kuullota kasviksia öljyssä kattilassa. Lisää kattilaan vesi ja liemikuutiot. Keitä, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.Soseuta keitto ja mausta valkopippurilla.


Sulata halutessasi juusto keiton sekaan ja hämmennä. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suola.

1 kommentti:

  1. Anonyymi24.3.14

    Blogissasi näyttää olevan hyviä reseptejä! Mitä jos liittäisit sen meidän Etsiresepti.fi sivustoon, jotta voisimme linkittää siihen?

    Etsiresepti on hakukone, joka kokoaa reseptejä monilta suomalaisilta ruokasivuilta ja blogeilta. Monet ovat jo ilmoittautuneet tänne ja hyötyvät siitä, että annamme heille huomattavasti enemmän liikennettä.

    Liittyäksesi ilmaiseksi Etsireseptiin, klikkaa vain tästä: http://www.etsiresepti.fi/mene-mukaan-ruokablogien-kärkeen


    Ystävällisin terveisin,
    Etsiresepti.fi

    VastaaPoista