25.9.2014

Pyry pizza

Iltapalaksi hieman kevyempää pizzaa. Ohje Keventäjien sivuilta.

Pohja
1 alkoholiton olut (3,3 dl)
2 kanamunaa
4 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa

Pinnalle
400 g jauhelihaa
0,5 pss sipulikeittoaineksia
1 kermaviili
1 raejuusto (200 g)
ketsuppia
valkosipulin kynsi

Kaada olut kulhoon ja riko sekaan munat. Sekoita joukkoon jauhot ja suola. Levitä taikina uunipellille leivinpaperin päälle. 


Ruskista jauheliha paistinpannulla. Lisää sipulikeittoainekset ja ota pois liedeltä. Anna jäähtyä hetki. Lisää sitten loput aineet ja levitä täyte lusikalla pohjan päälle. Pohja on todella löysä joten täytteen levittäminen on hieman haasteellista, mutta lusikalla pieniä kasoja sinne tänne :) . Paista 200 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia ja tarjoa raikkaan salaatin kera.

Pikkasen aneemisen värinen, mutta raikas salaatti viereen... jam..







2 kommenttia: