30.9.2014

Merisuola-etikkaperunat

Fanni & Kaneli blogista löytyi ihanalta kuulostava perunaohje, joka lähti kokeiluun. Kokeilu kannatti, maukoisat perunat tuli. Jos on hiukkaakaan viinietikan ystävä, kannattaa kokeilla.

500 g perunoita
1,5 dl väkiviinaetikkaa
voita
sormisuolaa
mustapippuria
ruohosipulia

Pese perunat hyvin ja leikkaa lohkoiksi. Laita lohkot kattilaan ja vettä niin, että perunat peittyvät. Lisää veteen etikka ja reilu hyppysellinen suolaa. Keitä perunoita n. 20 minuuttia. Kaada vesi pois ja anna jäähtyä.


Paista jäähtyneet perunalohkot voissa pannulla ja mausta merisuolalla ja mustapippurilla. Ripottele päälle hienonnettua ruohosipulia. Hyvää kalan tai lihan tai minkä vaan kanssa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti