22.7.2014

Perunasalaatti

Kodin Kuvalehden sivuilla jälleen ja nyt kokeiluun lähti perunasalaatti, jossa on etikkapunajuurta koristeena!







1 kg uusia perunoita
1/2 purjo
1 prk kermaviiliä
1 rkl majoneesia
1 prk ranskankermaa
1 rkl kapriksia
ripaus suolaa ja mustapippuria
3 etikkapunajuurta



Pese perunat huolella, keitä ne kypsiksi suolavedessä ja jäähdytä hyvin. Paloittele jäähtyneet perunat ja leikkaa purjo renkaiksi. Sekoita kermaviili, majoneesi, ranskankerma ja kaprikset. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Sekoita perunoiden ja purjon joukkoon. Laita salaatti jääkaappiin maustumaan tunniksi. Kuutioi punajuuret ja laita ne salaatin päälle koristeeksi ennen tarjoilua.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti