150 g voita
3 3/4 dl sokeria
3 munaa
5 rkl kaakaojauhetta
2 tl vaniljasokeria
1 1/2 dl vehnäjauhoja
50 g vuohenjuustoa
1 dl sekalaisia pähkinöitä rouhittuna
Tarjoilu
päärynämarmelaadia
kermavaahtoa
Lämmitä uuni 175 asteeseen. Voitele ja leivitä irtoreunainen vuoka.
Sulata voi kattilassa. Sekoita joukkoon sokeri ja munat yksi kerrallaan. Sekoita mukaan kaakaojauhe, vaniljasokeri ja jauhot. Kaada taikina vuokaan. Murusta vuohenjuusto ja rouhi pähkinät. Ripottele molemmat taikinan päälle.
Paista uunin keskitasolla n.20-30 minuuttia - kakun kuuluu olla keskeltä tahmea!
Tarjoa päärynämarmelaadin ja kermavaahdon kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti