25.10.2016

After Eight - mokkapalat

Suklaaneliöt, suklaaneliöt.... uudistettu versio. Maistuu edelleenkin. Ohje tällä kertaa pikkasen tuunattuna Perinneruokaa prkl sivustolta

Pohja
200g voita
3 1/2 dl kahvijuomaa
5 dl vehnäjauhoja
3 dl sokeria
4 rkl kaakaojauhetta
3 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
3 kpl munia
200 g After Eight -suklaakonvehteja

Kuorrutus
75 g voita
3/4 dl kahvijuomaa
6 dl tomusokeria
3 rkl kaakaojauhetta

Mittaa kattilaan rasva ja kahvi. Kiehauta ja anna jäähtyä kädenlämpöiseksi. Mittaa kuivat aineet kulhoon siivilän kautta. Sekoita joukkoon rasvaseos. Vatkaa kanamunien rakenne rikki erillisessä kulhossa ja lisää taikinaan.

Levitä taikinasta puolet leivinpaperin päälle uunipellille ja lisää 20 After Eight -suklaakonvehtia taikinan päälle. Kaada loput taikinasta palojen päälle. Paista 200 asteessa noin 15 minuuttia. Anna jäähtyä.


Valmista kuorrute kiehauttamalla kattilassa rasva ja kahvi. Yhdistä tomusokeri ja kaakaojauhe keskenään. Lisää seos kattilaan ja sekoita kuorrute tasaiseksi.


Levitä kuorrute jäähtyneen mokkapalalevyn päälle. Anna jäähtyä ja leikkaa paloiksi. Koristele mokkapalat After Eight -suklaakonvehdeilla. Sulaa suussa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti