1 pieni punasipuli
3 rkl kapriksia
500 g lämminsavulohta
3 munaa
1/2 dl lehtipersiljasilppua
1 rkl soijakastiketta
Leikkaa punasipuli pieniksi kuutioiksi ja hienonna kapriksia leikkuulaudalla. Irrota savulohi nahasta haarukan tai lusikan avulla. Nosta kala kulhoon. Riko munat kulhoon ja sekoita. Lisää loput aineet ja sekoita hyvin. Anna tasaantua 10 minuuttia.
Muotoile 8-10 pihviä (iten tein vähän isompia 6 kappalta) ja paista pannulla molemmin puolin. Laitoin tällä kertaa pihvit uuniin (n. 200 astetta ja 10-15 minuuttia), koska uuni oli jo valmiiksi kuumana. Voilla paistaen tulee varmaan vieläkin mehukkaampia.
Sitruunakastike
2 dl maustamatonta jogurttia
1 sitruuna
2 tl hunajaa
mustapippuria
Mittaa jogurtti pieneen kulhoon. Purista sitruunasta mehu ja mittaa hunaja joukkoon. Sekoita ja viimeistele mustapippurilla. Erittäin raikas, herkullinen ja nopea soosi kalalle kuin kalalle!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti