Pohja
200 g Block suklaata
50 g voita
1/2 dl rypsiöljyä
2 munaa
1 dl sokeria
1 dl fariinisokeria
1 1/2 dl vehnäjauhoja
2 rkl tummaa kaakaojauhetta
1/2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
1/4 tl suolaa
1 dl rouhittuja pähkinöitä
1 dl tuoretta minttua
Kuorrutus
25 g voita
1/2 dl kermaa
200 After Eight suklaata
1/2 tl suolaa
1/4 tl piparminttuaromia
Koristelu
10 After Eight konvehtia
Kuumenna uuni 150 asteeseen. Voitele kakkuvuoka. Sulata suklaa ja voi. Anna jäähtyä hetki.
Sekoita kuorrutuksen voi, kerma ja suklaa keskenään kattilassa. Anna seoksen sulaa miedolla lämmöllä ja lisää suola ja aromi. Kaada hiukan jäähtyneenä kakun päälle. Koristele suklaalla ja nauti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti