24.1.2018

Tacopannarirulla

Me Naiset lehden sivuilta löydetty pannariohje. Näppärä lounasruoka töihin tai herkku illanistujaisiin. Tässä ohjeessa täytteessä on broilerin filesuikaleita, mutta hyvä vaihtoehto on myös esim. katkaravut.

Pannari
3 munaa
1 tl suolaa
1 pss tacomaustetta
3 dl vehnäjauhoja
6 dl maitoa
1/2 dl öljyä

Täyte
300 -400 g broilerin filesuikaleita
1 tl chiliä
4 tomaattia
1 punasipuli/purjo tms
1 ruukku korianteria, persiljaa tms.
200 g smetanaa

Valmista ensin pannaripohja. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen ja vuoraa pelti leivinpaperilla. Minulla on melko iso uuni, joten tämän ohjeen kanssa käytin pellin pienentäjää :) (kts Annin uunissa https://www.anninuunissa.com/sdettv-korkea-reunavuoka-neli-p-1029.html )

Riko munat kulhoon ja sekoita niiden rakenne rikki. Lisää suola ja tacomauste sekä jauhot. Sekoita. Lisää maitoa hiljalleen ja sekoittele samalla. Lopuksi lorauta öljy joukkoon. Kaada pellille ja paista 30 minuuttia.












Tee sillä välin täyte. Paista fileesuikaleet kauniin ruskeiksi. Lisää chilijauhe. Anna jäähtyä.
Puolita tomaatit ja irrota siemenosat (ei tule liikaa nestettä täytteeseen). Pilko tomaatti kuutioiksi. Hienonna sipuli/purjo. Hienonna korianterin lehdet.


 Nosta jäähtynyt pannari uuden leivinpaperin päälle. Levitä pannarin päälle smetana. Ripottele loput täytteet tasaisesti. Kääri kääröksi leivinpaperin avulla. Jätä sauma alustaa vasten. Leikkaa kiekoiksi vasta ennen tarjoilua. Nauti raikkaan salaatin kera!









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti