10.4.2014

Suklaajuustokakkupiparit


Tällaisen erilaisen lähestymisen juustokakkuun löysin Kotiliedestä.


75 g voita
75 g tuorejuustoa
2 dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniliasokeria
50 g tummaa suklaata (Fazer Block)
2 Digestive keksiä










Vaahdota kulhossa voi ja tuorejuusto tasaiseksi. Lisää sokeri ja jatka vatkaamista, kunnes seos on ilmavaa. Sekoita kuivat aineet keskenään. Rouhi suklaa hienoksi ja kääntele taikinan joukkoon. Pyörittele taikinasta ruokalusikallisen kokoisia kuulia. Murusta keksi hienoksi ja kääntele taikinapallot keksinmuruissa. Nosta pallerot leivinpaperoidulle uunipellille. Jätä väliin kunnolla leviämisvaraa.

Paista 200 asteessa keskitasolla 8 -10 minuuttia tai kunnes reunat saavat hieman väriä. Anna jäähtyä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti