Pohja
200 g Digestive -keksejä
50 g sulatettua Keijua
1/2 dl soijamaitoa
Täyte
1 prk soijatuorejuustoa
3 prk Alpro sitruuna-lime jugurttia
2 limen raastettu kuori
1 limen mehu
1 dl tomusokeria
1 tl vanilijasokeria
3 rkl perunajauhoja
Hienonna keksit, Keiju ja maito monitoimikoneessa. Painele seos voidellun piirasvuoan pohjaan. Pohjataikinasta tulee pehmeämpi maidon ansiosta ja erittäin maistuvaa ja suussa sulavaa.
Sekoita täytteen aineet ja kaada piirakkavuokaan pohjan päälle. Paista 175 asteisessa uunissa 20 minuuttia. Laske tämän jälkeen lämpö 150 asteeseen ja paista vielä toiset n. 20 minuuttia. Anna piirakan jähmettyä jääkaapissa hetki. Koristele limeviipaleilla. Ja ehkä vielä tilkka kylmää vatkattua kermavaahtoa koristeeksi. Loistava herkku hellepäivään...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti