8.3.2014

Pinaatti-broilericalzone

Pikkupizzanen Me Naiset lehden sivuilta Naisten päivän kunniaksi. Ja samalla mukava pikkupurtava illan jäkismatsiin.




2-4 pientä valmista pakastepizzapohjaa
(maustettuja) broilerisuikaleita
1/2 pienestä sipulista
2 valkosipulinkynttä
tilkka öljyä
3-4 dl babypinaatinlehtiä
100 g mozzarella juustoraastetta
3-4 rkl vihreää pestoa
1 mozzarellapala (125 g)



 

 
Ota pizzapohjat sulamaan. Paista broilerinsuikaleet. Kuori ja silppua sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota silput pannulla tilkassa öljyä, kunnes ne ovat läpikuultavia. Huuhtele pinaatti ja lisää lehdet pannulle. Kuumenna sekoittaen, kunnes seos on painunut kokoon.










Puristele mozzarellapala kuivaksi ja revi pieniksi paloiksi. Kumoa sipuli-pinaattiseos kulhoon ja lisää sekaan broilerinpalat, pesto ja juustoraaste. Levitä sulaneet pizzapohjat työlaudalle ja jaa seos tasaisesti toiselle puolelle pohjaa. Käännä tyhjä pohjanpuolikas täytteen päälle ja paina se tiukasti alas. Voit laittaa päälle jonkin metallisen painon.


Paista uunissa keskitasolla 225 asteessa 10 minuuttia, kunnes täyte on kuumaa ja pinta on saanut väriä.

...painoina tulikiven snapsilasit...
Tarjoa heti raikkaan hedelmäisen salaatin kanssa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti