Lehdistä ja netistä löytyy monennäköisiä suklaapalloherkkuja, tässä yksi Kodin Kuvalehden versio. Erittäin nopea ja helppo herkku, johon voi käyttää joulusta jääneet (?) piparit.
50 g piparkakkuja
50 g Marie-keksejä
1 rs (160 g) Philadelphia Marabou maitosuklaatuorejuustoa
Murskaa keksit hienoksi tehosekoittimella. Sekoita käsin joukkoon suklaatuorejuusto. Pyöritä massasta pieniä palleroita ja anna niiden kovettua jääkaapissa.
Kuorrutus:
200 g tummaa appelsiinisuklaata (itse ostin Maraboun appelsiinikrokantti suklaata, ei niinkään tummaa, mutta herkullista)
Sulata suklaa ja pyörittele pallerot suklaassa ja nosta kovettumaan lautaselle leivinpaperin päälle. Säilytä pallerot jääkaapissa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti