18.1.2014

Suklaapallerot

Lehdistä ja netistä löytyy monennäköisiä suklaapalloherkkuja, tässä yksi Kodin Kuvalehden versio.  Erittäin nopea ja helppo herkku, johon voi käyttää joulusta jääneet (?) piparit.


50 g piparkakkuja
50 g Marie-keksejä
1 rs (160 g) Philadelphia Marabou maitosuklaatuorejuustoa

Murskaa keksit hienoksi tehosekoittimella. Sekoita käsin joukkoon suklaatuorejuusto. Pyöritä massasta pieniä palleroita ja anna niiden kovettua jääkaapissa.

Kuorrutus:
200 g tummaa appelsiinisuklaata (itse ostin Maraboun appelsiinikrokantti suklaata, ei niinkään tummaa, mutta herkullista)

Sulata suklaa ja pyörittele pallerot suklaassa ja nosta kovettumaan lautaselle leivinpaperin päälle. Säilytä pallerot jääkaapissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti