9.12.2014

Currykanavoileipäkakku

Isännän toivomus synttärikakuksi oli curryinen kanavoileipäkakku. Kakku koottiin n. 2 l pitkulaiseen tefloniseen leipävuokaan. Ohessa aineet siihen (vähän menee mainostamisen puolelle :) ).


8 kpl Oululaisen Reilu vehnäviipaleita
8 kpl Oululaisen Reilu täysjyväviipaleita
n. 2 dl kanalientä
n. 600 g maustettuja broilerin fileesuikaleita (2 pikku rasiaa)
1 tuubi (275 g) Rainbow kevytmajoneesia (puolet täytteeseen, puolet koristeluun)
n. 100 g eli vajaa puolet Auran Kurkkumajoneesi tuubista (puolet täytteeseen, puolet koristeluun)
200 g yrttituorejuustoa
n. 1 dl Felix Amerikkalaista kurkkusalaattia

Koristeluun
keltaisia pikkutomaatteja
vihreitä oliiveja
sokeriherneen versoja
juustoraastetta

Paista broilerin fileesuikaleet ja lisää currya maun mukaan. Hienonna pieneksi (veitsihommiksi meni, yleiskone jumittui..). Lisää joukkoon kurkkusalaatti, yrttituorejuusto ja majoneesit. Sekoita tasaiseksi.


Leikkaa leipäviipaleista reunat pois. Vuoraa leipävuoka kelmulla ja laita pohjimmaiseksi 4 viipaletta täysjyväleipää. Kostuta kanaliemellä ja lisää täytettä. Lisää päälle 4 vehnäviipaletta, kostuta ja lisää täyte ja uudestaan ja uudestaan niin, että viimeiseksi kerrokseksi jää leiväviipaleet. Laita mehustumaan/maustumaan jääkaappiin yöksi. Laita vielä paino päälle.





Kumoa vuoka. Peitä sivut majoneesilla, päällinen kurkkumajoneesilla. Koristele tomaateilla, oliiveilla, herneenversoilla ja juustoraasteella. Herkkua!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti