30.12.2014

Mustikkainen juustokakkujätski

Soppa365 -sivuilta ihanainen jälkiruoka Uuden vuoden juhliin, jätskiä ilman jätskikonetta :)


2 munan valkuaista
200 g maustamatonta tuorejuustoa
3 munan keltuaista
2 dl tomusokeria
1 iso prk (3,3 dl) kermaa
2 - 3 dl mustikoita
6-7 Digestive keksiä



Mittaa kaikki aineet valmiiksi ennen jäätelön valmistusta. Erottele valkuaiset ja keltuaiset. Vatkaa kerma vaahdoksi. Pese ja kuivaa vatkaimet. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Laita seuraavaan kulhoon tuorejuusto, keltuaiset ja sokeri. Vatkaa tasaiseksi.


Sekoita kermavaahto tuorejuustomassaan. Kääntele sen jälkeen myös valkuaisvaahto massaan. Laita vuokaan kerroksittain jäätelömassaa keksinmurujen ja mustikoiden kanssa. Peitä ja pakasta 4 tuntia välillä sekoitellen.





Tämä kuva on ihan vaan sen takia, että pakastin on juuri sulatettu ja pesty :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti