Hellasoturin blogista löysin Hiton helpon uunimunakkaan. Tässä:
8 kanamunaa
2 tlk tonnikalaa (sitruuna & mustapippuri oli hyvää, ei tarvinnut muita mausteita)
2,5 dl ruokakermaa (maustettua tai ei)
3 isoa tomaattia
emmentalraastetta
mausteita maun mukaan
Riko kanamunat kulhoon. Lisää ruokakerma. Riko munien keltuaiset haarukalla varovasti sekoittaen, älä vatkaa. Lisää rahtunen suolaa ja tarvittaessa mausteita, tarkista maku. Kaada seos isoon voideltuun uunivuokaan.
Kaada tonnikala siivilään ja anna valua hetki.
Siivuta tomaatit ohuiksi viipaleiksi ja levitä ne tasaisesti munaseoksen päälle. Levitä tonnikala. Ripottele juustoraaste tasaiseksi kerrokseksi. Paista munakasta 200 asteessa n. 20 minuuttia. Anna vetäytyä hetki ja nauti. Sopii loistavasti myös lounasevääksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti