22.2.2014

Suklaiset kakkupallot

Jälleen suussa sulavia suklaapalleroherkkuja, ohje Me Naiset lehdestä.


1 pkt (400 g) valmista mutakakkua
150 g digestive keksejä
75 g maustamatonta tuorejuustoa
2 rkl aprikoosimarmelaadia














päälle:
200 g tummaa suklaata (Fazer Block)
koristeluun nonparelleja

Pane mutakakku monitoimikoneeseen keksien ja marmelaadin kanssa. Keksinä käytin viimeiset joulupiparit :) ja marmelaadin tilalle laitoin jääkaapista löytyneen viikunahillon loppun. Käytä seos tasaiseksi. Pane seos peitettynä viileään tunniksi. Pyöritä kylmettyneestä seoksesta palloja lautaselle. Seos on erittäin löysää, mutta lusikkaa apuna käyttäen saa aikaiseksi jonkin kaltaisia palluroita. Laita pallurat sen jälkeen pakastimeen niin kuorrutus onnistuu helpommin. Sulata suklaa ja kasta pallot suklaaseen. Koristele nonparelleilla tms herkulla. Koristeet kannattaa laittaa samantien kastamisen jälkeen, koska suklaa 'kuivuu' melko nopeaan ja sen jälkeen koristeet eivät enää tartu. Anna pallojen jähmettyä viileässä ennen tarjoilua.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti